fredag 26 oktober 2012

Nallefest

Idag ska sonens dagis ha nallefest och alla barnen är bjudna (även om de har ledig dag) i sällskap av en nalle. Lite finkläder på eftersom det är fest!

Så igår valde min prins ut ett gosedjur utav ALLA sorter som de har.
Inte helt oväntat valdes AIK-nallen "Gnagis" ut :-)
Och så valde han själv ut kalas-kläder, blev en skjorta och byxor.
(Inte riktigt det han brukar ha på sig på dagis, blir oftast gosiga och sköna mjukisbyxor och en tröja.)

Skjorta och manchesterbyxor blir det på nallefesten!


Måste bara visa detta; utav ALLA gosedjur som finns så används en del mer och en del mindre. Här nedan tillhör de populära :-)

I barnens rum sover alla vovvar i en RIKTIG hundbädd, med en RIKTIG hundfilt i och med en RIKTIG trimväska, fattas bara annat!

Trots alla gosedjur gosas det här hemma inte så mycket med dem, vem behöver det när man har hund? Abbes "riktiga" namn, i stamtavlan alltså, är Lönnbackens Teddybear. Passande namn för en gosig cocker, eller hur? 

Trevlig helg önskar jag Er!
Kram Marie



 


3 kommentarer:

  1. SJÄLVKLART ska man ha nallefest!
    Och då ska det vara fina kläder, precis sådana som din prins plockat fram:) Och att det är just AIKnallen som får följa med gläder...
    (Förstår nu att din svarta inte är kvar. Hoppas det är frivilligt, men det bara tänker jag du får inte tro jag "luskar" för anledning spelar ingen roll.)
    Mina gamla vänner sitter fortfarande i bokhyllan...

    SvaraRadera
  2. Så fin eller finare han kommer att vara. Så mysigt med nallefest och det är väl självklart att hundarna ska sova i en riktigt hundsäng även om man är en mjukishund. Kram På dig!!

    SvaraRadera